DM 2018

SimplyTeaLogoÅrhusBrætspilscafegames

Invitation til Danmarksmesterskabet i Go 2018

Dansk Go Forbund og Aarhus Go Klub har fornøjelsen at invitere til de Danske Mesterskaber i Go i Bededagsferien, fredag den 27. – søndag den 29. april 2016. Det sker på Folkestedet, Carl Blochs Gade 28, 8000 Aarhus.

Turneringen er åben for alle. Danske statsborgere skal dog være medlem af Dansk Go Forbund. Hvis man ikke er medlem i forvejen (typisk gennem en klub), kan det ordnes ved registreringen.

Tidsplan:

Fredag 27. april

10.00 – 10.45 Registrering.

10:50 Velkomst, praktiske oplysninger og valg af turneringskomite.

11.00 1. Runde

15.30 2. Runde

Lørdag 28. april

9.30 3. Runde

14.00 4. Runde

Efter afslutning af 4. runde (ca. kl. 18.00) vil Dansk Go Forbund afholde delegeretmøde. Forbundets invitation samt indkomne forslag kan ses på her.

Senere lørdag after, efter delegeretmøde og evt. mad, kan man prøve kræfter med Århusiansk Rengo, også kaldet Molbo Go – en alternativ variant af hold go.

Søndag 29. april

9.30 5. Runde

13.45 6. Runde

Ca. 17.30 Afslutning og uddeling af præmier (efter sidste parti er afsluttet)

Tilmelding

Af hensyn til planlægning ser vi gerne, at man forhåndstilmelder sig senest tirsdag den 24. april 2018. Tilmeling sker på e-mail til aarhusgoklub @ gmail.com (fjern mellemrum i adressen) med oplysning om navn, klub og styrke.

Indskud er 200 kr. for danske spillere i topgruppen, øvrige spillere 100 kr. Betaling sker ved registrering.

Tilmeldte spillere kan ses her.

Præmier

Bedste dansker bliver Danmarksmester 2018, eventuelt efter omspil, om nødvendigt.

De 8 bedst placerede danskere tildeles VM-point.

Der vil være præmier fra vores sponsorer til de 3 bedst placerede spillere, 3 bedste spillere udenfor topgruppen og til spillere der gør det godt.

Danske spillere i topgruppen kan ikke vinde pengepræmier. Dansk Go Forbund bruger deres indskud som tilskud til rejsen til den spiller, som skal repræsentere Danmark ved 38th World Amature Go Championship 2019 og Korea Prime Minister Cup 2018.

Øvrige spillere har mulighed for at vinde pengepræmier.

Spilleregler

Ved registreringens afslutning deles spillere op i topgruppe (8-16 deltagere) og øvrige spillere.

Turneringen afvikles som en 6 runders McMahon turnering efter japanske regler, uden handicap og med 6½ point komi. Betænkningstiden er 90 minutter + byoyomi med 20 sten/10 min.

Turneringen ledes af Rasmus Bisschop-Larsen og runderne vil blive lagt med turneringsprogrammet MacMahon.

Turneringen og dens resultater indberettes til European Go Database.

Praktiske ting:

Det er ikke muligt at overnatte på spillestedet. Vi kan ikke rigtigt tilbyde privat overnatning, men hvis man er virkelig nærig, kan vi nok finde et lille hummer, man kan sove i.

Kaffe/the, snolder (slik) og forfriskninger kan købes på spillestedet.

Pga. Folkestedets regler skal hoveddøren være lukket og man skal lukkes ind. Hvis der ikke er nogen til at lukke op kan man bruge dørklokken eller ringe til +45 23322179. Det nummer bør også bruges hvis man bliver forsinket.

Spillestedet ligger 1 km fra Århus Hovedbanegård og kan nås til fods via denne rute:

Rute

Vi har 3 parkeringsbilletter til Folkestedet. Hvis der ønskes parkering angiv det ved tilmelding, ellers kan der parkeres i gaderne rundt om eller andetsteds i byen (det er ikke let at finde billig parkering i Århus). Tit kan der parkeres gratis på P. Hoirt-Lorenzens Vej ca. 500m sydvest for spillestedet.